Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рукола (Рокет салат). Сорт руколи, створений французькими біологами, характеризується швидким ростом і своєю поживною цінністю. Часто використовується рукола в домашній кулінарії, а також до салатів чи у вигляді приправ.
Особливості сорту:
Рукола належить до однорічної культури. Рукола формує насичено-зелене листя подовженої форми, з приємним вираженим смаком.
Посадка та догляд:
Вирощується рукола посівним способом висіваючи одразу у відкритий ґрунт. Рекомендованою глибиною для посадки є 1-1,5 см. До ґрунтів рукола не вимоглива добре себе почуває у легких ґрунтах з великою кількістю поживних речовин. Перші сходи можна побачити вже через 7 днів. Відноситься рукола до теплолюбних рослин з рясним поливом. Не рекомендується висаджувати руколу у затінених або ж тіньових ділянках городу, це призводить до гибелі рослини. Культура холодостійка, оптимальна температура для якої +16-18 градусів.