Кількість
|
Вартість
|
||
|
Редька Дайкон Традиція
Популярний овоч східної кухні, який утворює великі (50-75 см) соковиті коренеплоди. Відзначається ніжним, негострим смаком. Містить багато солей кальцію, виводять надлишок води з організму людини. Крім того, містить клітковину, пектинові сполуки, вітамін C і ферменти, що сприяють травленню. Підходить свіжого споживання, кулінарії і маринування. Відмінно зберігається всю зиму.
Редька Дайкон інструкція та терміни посіву насіння 10 г
Насіння редиски проростає при температурі 1-2 ºC, для нормального розвитку рослині необхідна температура 15-18 ºC, але не більше, оскільки занадто тепле повітря при недоліку освітлення (а в цю пору року день ще короткий) призводить лише до нарощування бадилля, в той час як коренеплід не росте і грубіє. Як тільки грунт відтане і прогріється, здійснюється посадка редиски в грунт. Зазвичай це відбувається в середині квітня, хоча в теплих районах редис ранніх сортів сіють вже в кінці березня.