Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Хабанеро" - пізньостиглий сорт одного із найгостріших перців, який вирощують у всьому світі. Гострота від 200,000 до 500,000 одиниць по шкалі Сковілля. Кущ висотою 60-90 см з прямими виткими стеблами. Плоди невеликі, близько 3-4 см, з характерними добре вираженими вертикальними ребрами. При дозріванні колір змінюється із зеленого на червоний. Плоди мають квітковий аромат, який розкривається при повній стиглості. Надає пікантного смаку стравам, желе, шоколаду і навіть додають в алкогольні напої. Порошок із сушених плодів має чудовий абрикосовий аромат.
-Насіння: сортове
-Оптимальна температура проростання, °С: 25 - 30
-Кількість днів від висіву до сходів: 14
-Вид: гострий
-Термін дозрівання: пізньостиглий
-Виробник насіння: "Satimex" Німеччина